Allmänt om maten

Ett lätt sätt att göra sina råt­tor gla­da och väl­må­en­de är att ge dem god och närings­rik mat. Råt­tor­na ska ha fri till­gång till torr­fo­der och minst en gång om dagen ska de få färsk mat. Eftersom råt­tor är allä­ta­re äter de gär­na våra mat­res­ter. Får dina råt­tor fel sorts mat kan de bl.a. få pro­blem med hud och päls.   Johan Lundin 📧

2007-07-12 🕐 21:05

2 kommentarer om “Allmänt om maten

  1. Hej­san! Jag und­rar om du kan skri­va det mesta (om inte allt) som råt­tor inte kan äta, jag tän­ker främst på färsk mat. Jag har inga råt­tor än men jag har tokläst om dom i fle­ra måna­der nu och har tänkt på att skaf­fa, ska bara för­sö­ka hit­ta lite mer infor­ma­tion!

    Tack på för­hand!

  2. hej! jag har en råt­ta som är runt tre måna­der.
    Han vart fökyld dom förs­ta vec­kor­na, men det har gått över nu.
    Jag und­rar ock­så lite om det här med färsk­ma­ten, Kan min råt­ta vara aller­gisk mot något, och vad kan jag ge den för mat utan­för fod­ret?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *