Måste man koka grönsakerna?

Grön­sa­ker till tam­råt­ta behö­ver jag koka eller kan jag ge färskt? Olle

Grön­sa­ker som män­ni­skor kan äta färs­ka kan även råt­tor äta färs­ka, efter att de tvät­tats.

Läs mer om råt­tans mat.   Johan Lundin 📧

2007-10-09 🕐 18:06

2 kommentarer om “Måste man koka grönsakerna?

  1. hej jag har två råt­tor dom har haft en liten bur men jag har gjort en ny jag und­rar för det förs­ta kan man ta två kanin­bu­rar och sät­ta på varan och ha råt­tor­na i den??
    (om jag vet att dom inte kom­mer ut genom gall­ret)

    Och för det and­ra dom har ju varit lite rast­lö­sa när dom haft så liten bur nu när jag har en stör­re trod­de jag att dom skul­le klätt­ra på gall­ret och springa omkring men istäl­let ver­kar dom va jät­te dyst­ra och sit­ter bara stil eller stic­ker ut nosar­na genom gall­ret som om dom vill kom­ma ut pre­cis efter jag har haft dom ute och jag har mas­sa saker i buren som dom kan leka med t.ex häng- mat­tor m.m jag vet inte vad det e me dom„ Mvh Han­na tack­sam för svar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *